19 augusti 2012

Finn ett fel

Första bodyn jag syr. Sömnaden flöt på bra tyckte jag, och när jag trilskat loss en tryckknapp jag satte åt fel håll och fått dit en ny så kände jag mig hyfsat nöjd även om jag lärde mig lite småsaker på vägen som jag ska ändra till nästa gång. Men då faller plötsligt blicken på ett jättestort misstag och plötsligt var jag inte så nöjd längre. Det tar dock mer tid och energi att rätta till misstaget än att sy en ny, så den får helt enkelt vara så. Någon som ser vad jag menar?

Tyget kommer från Ohlssons tyger, det är väldigt väldigt snett i ränderna jämfört med trådrak, så det är väldigt svårt att sy större plagg av detta tyg. Ska tyget vara rakt blir ränderna sneda och tvärtom. Annars ett sommarfräscht och fint tyg. Troligen andra sortering av ett Lingon och Blåbär-tyg, fanns nämligen kläder hos dem för några år sedan som hade precis ett sådant tyg.

Mönster: Ottobre
Storlek: 50

7 kommentarer:

 1. Hum.... jag ser verkligen inget galet med bodyn. Jättenyfiken blir jag ny! Den är jättefint tycker jag, och speciellt för att vara din första! Synd att tyget var så snett, det var riktigt snyggt tycker jag.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag ser inte heller något fel på bodyn. Ser jättefin ut.

  SvaraRadera
 3. Vad bra att det inte syns. :-)

  Den ena ärmen är ditsydd ut och in, det syns om man klickar upp en stor bild. Men förhoppningsvis tänker ingen på det när bodyn används.

  SvaraRadera
 4. Så söt body!
  Tror inte att någon tänker på detta med ärmen.

  SvaraRadera
 5. Den SER iaf väldigt snygg ut!

  SvaraRadera
 6. Jag tror att du är den enda som ser något fel - vi andra ser bara en snygg body!

  SvaraRadera
 7. Det är väl bara sömmen fållbandet som är sydd på fel håll? Inget att bry sig om då? Håller med övriga om att det är en riktigt snygg body! Har du hunnit prova den? Tänkte beställa Ottobre-numret med just den bodyn, skulle vara kul att höra hur du tycker det funkar.

  Har för övrigt en brun trikå från Ohlssons med sned trådrak -gör mig vansinnig!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarer!