21 november 2010

Säg hej till Maria!

Det här är en tjuvkik på julkrubban jag pysslar med just nu. Vill tipsa om denna redan nu, ifall någon annan känner sig sugen på att göra en. Skynda i så fall iväg och köp tidningen 101 nya idéer. Det är Janna som gjort mönstret och via hennes blogg kan man köpa de fina ögonen till figurerna.

5 kommentarer:

 1. Jag har funderat så på hur en virkad julkrubba kan se ut. Nu väntar jag med spänning på att få se Josef och Jesusbarnet också. Känner på mig att det blir riktigt bra:-)

  SvaraRadera
 2. Wow, det var ambitiöst. Maria är i vilket fall som helst väldigt söt i din version.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag såg den där julkrubban i 101 idéer och tänkte att "vad fint att ha en sån" men sen har jag inte kommit mig för att börja med den.
  Vad kul att du ska göra den och lilla Maria som du gjort hittills ser jättefin ut!

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt söt Maria!
  Jag har en fråga: Har du använt broderigarn till hennes hår? Det är jättefint. Nått emot om jag snor den idén?

  Titta gärna in på min blogg: www.pyssligasara.blogspot.com Det finns inte så mkt där än, men det finns mkt att visa :).

  SvaraRadera
 5. Hej Sara! Jag har använt vanligt moulinégarn till håret. Fördelen med det är att det finns i oändligt många nyanser!Självklart ska du använda dig av den idén. :-) Ska kika in i din blogg nu!

  Jo förresten, jag fäste en massa trådar uppe på huvudet, sedan delade jag garnet med en nål, så att "hårstråna" ligger ett och ett istället för 6 ihop som de gör i tråden från början. Men det var tur att hon har ett dok på huvudet som täcker infästningen för ärligt talat så är det inte snyggt i "hårfästet". ;-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarer!