11 oktober 2009

Piratgardinen är klar


Nu är det ett tag sedan jag skrev det här inlägget och bad om gardintips. Jag har velat hit och dit men till slut blev det den här lösningen. Pirattyget i ekologisk bomullsväv designat av Johanna Ahlard för Mjuka tyger bestämde jag mig tidigt för. Dock så var tyget inte lika brett som fönstret. Hittade ingen perfekt matchning men detta från stuvlådan på Ohlssons tyger passade bra ändå tycker jag.
Tar och bjuder på en till bild från samma rum när jag ändå håller på. Det är alltså från barnens lekrum. Med hjälp av 2 meter grönt snöre, 3 spikar och 12 klädnypor blev det en upphängning för teckningar, vykort, sykort, legobeskrivningar eller vad man nu vill hänga upp ovanför skrivbordet.


10 kommentarer:

 1. Det blev riktigt bra det där :-)

  SvaraRadera
 2. Smart med att skarva på sidorna. Har just sytt gardiner till I men de är liiite för smala för att jag ska gilla det, ska nog härmas lite! Ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 3. Superfint, kul att se=) Gillar din upphängning av bilder också. Men ska ta tillvara på alla underbara konstverk som barnen får till:)

  SvaraRadera
 4. Jättefin lösning för gardinen. Snyggt med teckningsupphängningen, tackar för tipset! Bokstaven i David´s rum har han fått av min syster. Hon köpte den på någon nätbutik, vet tyvärr inte vilken.

  Kram på dig /A

  SvaraRadera
 5. Gillar teckningsupphängaren, har tidigare haft något liknande i barnens rum, men nu har jag inte fått tummen ur att fixa något till deras nya rum. De är förresten tvåäggs, väldigt olika både till utseende och sätt. Det kan vara skönt ibland, t.ex. har de haft olika perioder av trots och dyl.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vad fint det blev!
  Jag kikade in för att få en skymt av nya tygen, men såklart har dygnet inte fått mer än 24 timmar ännu. :-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Thea: Fast i söndags så hade dygnet faktiskt mer än 24 timmar, när vi ställde om klockan. ;-) Har iaf klippt ut tröjor nu utav tyget så jag "ska bara" komma till skott och sy också. :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarer!