24 mars 2010

Ingen inredningsblogg...

...men lite kuddar kan väl få komma på bild ändå?




Kuddarna: Tyget Kaivo i svart-röd-rosa från Marimekko. Enklast möjliga sömnad bara. Innerkuddar IKEA.

Tavlan: Kurbits från Little Studio. Ramen är från Gallerix.

Pläden är för övrigt från H&M Home, och soffan Setup från Furninova.

21 mars 2010

Vårtecken



Solhattar måste väl räknas som vårtecken, eller hur?

Dessa är i storlek 44-46 cm och extrautrustade med knytband. Landskapshatten med blå knytband finns kvar om någon är intresserad, de andra två är på väg till sin nya ägare.

03 mars 2010

Lotterna dragna

Det var förstås väldigt optimistiskt av mig att tro att två barn kan vara med och dra en lott. Därför blev det två vinnare. :-)
Grattis Vindling och Jenny Bergvall! Maila mig om önskemål på tyg samt storlek, och adressen. Min mailadress står till höger på sidan.

02 mars 2010

Utvärdering, egentryckt tyg

Jag har fått några frågor om hur det egentryckta tyget från Spoonflower har varit. Här kan ni se tyget.

Tar här en bild på tröjan som blivit tvättad ett antal gånger, samt tyget som bara är förtvättat en gång. En markant skillnad som synes! Nu tycker jag visserligen att den har blekts på ett snyggt sätt just på det här mönstret, men hade jag matchat med enfärgade ärmar till exempel så hade det sett konstigt ut tror jag när tyget tappat så mycket färg.


Behöver kanske inte berätta vilket av tygerna som är tvättat mer än det andra?

Ganska trist som sagt, beroende på vilket motiv man har på tyget förstås. Ni andra som tryckt upp tyg, hur har era tyger hållit i tvätten? Lägg gärna ut bild om ni har något att jämföra med.

01 mars 2010

Fira med mig

Många sybloggare firar jämna antal besökare med utlottningar. Jag tar en utlottning på min egen födelsedag istället. :-)

Vinnaren får en mössa i valfri storlek i ett av nedanstående tyger. Vinnaren väljer storlek och tyg. Mössan blir i baggy modell, lite häng på toppen.

Alla som skrivit en kommentar på inlägget senast onsdag 3 mars kl 12.00 får en lott, sedan får mina barn hjälpa till vid dragningen.

Tyger att välja på: Blått tyg med blåa filurer, gult tyg med vita elefanter, turkost tyg med vita moln, ceriserosa tyg med svarta helikoptrar, vitt tyg med röda ugglor, limegrönt tyg med mörkblå kaniner, orange-röd-randigt tyg, turkost tyg med bruna kaniner, gult tyg med mörkblå kaniner, blått tyg med flodhästar.